De vandt!

Han har øvet. Og øvet. Og øvet. I mere i et år har Óliver øvet til det uofficeille DM for garder (det officeille er kun hvert 2. år, så hvert 2. år har det så Svendborg Musikkonkurrence). Og… de gik simpelthen hen og vandt. Startede dagen med at varme op nede i byen, og derefter spille på et tomt gymnasium, grundet Corona. Dommerne fik så en videostream fra hver deltagende garde – og så lykkedes det. Så her er deres vinder-nummer (som de selv har skrevet) med Óliver på trommer, klokker og andre ting og sager omme bag ved.

Peder Most GardenPeder Most GardenPeder Most GardenPeder Most GardenPeder Most GardenPeder Most GardenPeder Most Garden

- 2 kommentarer til De vandt!

2 Replies to “De vandt!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *