Jul i Trysil 2015

Vi var lettere nervøst anlagt, inden vi tog afsted mod Trysil sammen med Jeppe, Troels, Liva, Asta, Louise og Lars – for der var ikke gode sneudsigter. Heldigvis så viste det sig dog at være udmærket at stå på kanon-sne, og der var over 20 km. gode pister, så det var fint. Og at kombinere jul med skiferie, er super. Natur og aktivitet og så hjem og falde om med lidt brætspil og kakao; det er en lækker kombi. Ungerne havde en fantastisk tur sammen og Óliver han lærte næsten at stå på snowboard sammen med Troels, så han er blevet hiphopper fra og med næste skiferie. Samværet mellem de voksne kunne have været sjovere og mere afslappet, men der var også gode stunder iblandt – og måske lærte vi lidt mere om hinanden gennem vores trakasserier. Summa summarum, det var fedt at være på ski, der var lækre gaver, god mad, glade unger, flot natur og så lige lidt træls pis undervejs, som jeg gerne ville have været foruden – men selve turen ville jeg ikke undvære, det var den trods alt for lækker til 😉

Pics & video,

Kim.

Jul i Trysil 2015Jul i Trysil 2015Jul i Trysil 2015Jul i Trysil 2015Jul i Trysil 2015Jul i Trysil 2015Jul i Trysil 2015Jul i Trysil 2015Jul i TrysilJul i TrysilJul i TrysilJul i Trysil

- 1 kommentar til Jul i Trysil 2015

One Reply to “Jul i Trysil 2015”

  1. Hej alle.
    Tak for en herlig tur. Rigtig godt, at vi også kan diskutere i familien – og der blev også lyttet.

    Og tingene modnes udenfor gulvtæppet. Inde på de bagerste hylder.
    Ser frem til en masse diverse, Máni konfi og Wakamba 26.-28. august!!!

    Kh Lars, Far, Bedstefar og Farfar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading