Pixelbrains

Gad vide hvornår de selv siger stop? De kan jo sidde der i time efter time, hvis man lader dem. Og skærmene bliver tændt før morgenmad, før tøj og brager derudad. Ofte mindst 3 timer pr. dag. Har egentlig lyst til at give os alle en kold tyrker – ingen skærme i tre dage. Men det kræver jo så noget andet – enten rimeligt vejr, eller analoge muligheder for tidsfordriv. Well, det er også en del af den islandske pakke – og hvis bare forholdet mellem svømmehaller, fjeldture og skærmzombification er 50/50, så går det nok. Erla og jeg er bare vant til et lidt højere aktivitetsniveau, og er ikke så gode til kaffemik, slacker-daller, ædegilder og kagemummificering. Med det hamsterhjul vi er i derhjemme, så er det måske også os der skal lære at slappe af. Måske. Hvis vi kan. Ellers også er det på med uldtrøjen og ud og smage livet og naturen…

TidsfordrivAkranes hyggeAkranes hyggeAkranes hygge

- 1 kommentar til Pixelbrains

One Reply to “Pixelbrains”

  1. Fedeste slam !!!

    Kloge unger…… de suges jo næsten ind i apparaterne…. Der er jo nogen derinede.

    De skal måske have en pose marmorkugler og nogle klodser og en fiskestang.

    Gad vide, hvor det hele går hen ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading