Hurra for HELLA

4190_001

Min mor fejrede sin fødselsdag i weekenden – og lavede et class-act. Noget jeg aldrig har oplevet før og som virkelig tog kegler. Hun skrev en sang til sig selv på melodien “Jeg er havren” – og imponerede mig med både den mundrette metrik, den gode humor og det gode glimt i øjet. Det var god stemning, lige fra starten, og klart noget der bliver gjort alt for lidt af. Læg isære mærke til sjette vers 🙂

Ungerne fik lommepenge af bedstemor og nød et par dage med at tjulle rundt i Ebeltoft og så have en superhyggelig aften med masser af grin, vilde historier og lækker mad på en mongolsk restaurant i byen. Familien var forbi og Troels (og Erla) fik heldigvis lov til at låne lille Oskar, så de kunne slappe af…

Tak for en dejlig weekend, mutti 🙂

Mor 65Mor 65Mor 65Mor 65Mor 65Mor 65Mor 65Mor 65Mor 65Mor 65

- 2 kommentarer til Hurra for HELLA

2 Replies to “Hurra for HELLA”

  1. Super hyggeligt ser det ud.
    Stort tillykke Hella. Og den fedeste sang i mands minde !!
    Tak for de gode knægte vi fik!!
    Hurra hurra.
    Kærlig hilsen Lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.