#geek-alert #hvadsynesduklokkener #jegorkerikkesjovmedapps

Så er det i morgen jeg starter på mit næste PD modul, denne gang “Fortællinger og genrer”, som er et PD-Modul under “Medier og Kommunikation”. Udspillet har været snas tamt, noget i retning af “Hvad har I lyst til?” og husk at installere Vine på mobilen inden I kommer – men det kan jo være en mobilpendant til Hemingwayske 6-ordsfortællinger. Teksterne har nu været interessante nok, de handler om new literacy og multimodale digitale fortællinger, noget der vel kan oversættes til nye kompetencer og multimedie fortællinger. Udmærket.

Som en lille privat opstart på projektet, har jeg skrevet starten til en longform-dækning af mit brainchild-projekt på OE;  Musik og Lyrik ugen. Det er et projekt jeg har pønset på i tre år og nu sker det endelig, men det kan man læse meget mere om her. Når man så dykker ned i multimodale fortællinger og longform, så finder man ud af New York Times startede tilbage i 2012 med artiklen Snowfall, som er flot, men også lidt bedaget i den lille skrifttype. Så kom The Guardian på banen, og provokerede velsagtens ved at lave modsætningen, som er langt flottere, nemlig artiklen “Firestorm”. Herhjemme opdagede Politiken også at der skete noget udenfor KBH, så de lavede Magasinet, som er pænt, men de bringer på ingen måde noget nyt til bords…her er deres bud, via artiklen “Der er gået Odense i den.” . Men The Guardian beholder føringen – prøv at søge på “Interactive” og så se nogle af de ting deres Interactive Lab laver – det er ret fedt, b.la. denne om det digitale liv og dødssynderne. Og så er der jo så meget mere. Chris Milk gør det helt sublimt, med disse to musikalske fortællinger, med bl.a. Arcade Fire og Norah Jones.  Well, nu må vi se hvad modulet bærer med sig – stofområdet er jo interessant nok 🙂

- Ingen kommentarer til #geek-alert #hvadsynesduklokkener #jegorkerikkesjovmedapps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading