Grønne fingre?

Så blev det Maj. Måneden hvor Kim troligt sjosker ned mod den nærmeste planteforretning, fordi han er sikker på at det i år vil lykkes at holde lidt have. Og ved sin side har han sin tro væbner, Erla, som klapper og hepper hele vejen. Og hvem ved, måske bliver det i år. Men nu er der indkøbt chili, æblemynte, rød salvie, tomatplanter, agurk, basilikum, citrongræs og portugisisk oregano – og ungerne har sået gulerødder, ærter og sikkert noget mere. Lige nu ligner det en million. Og æbletræet blomstrer også. Så må vi se. Dem der besøger Mellemvej 22 om vinteren, ved jo at vi kun har én plante – og den passer Lars. Så når sommeren går igang, og vores have forvandler sig til en evig kilde af overraskelser og forundering, så bliver vi altid lidt balstyriske og kålhøgen i starten – indtil vi finder ud af skidtet skal klippes, vandes og slåes som altid… Og så er det også tiden for prøver og eksaminer. Det er altid godt. Så bliver man tvunget til at læse en masse nye noveller og se nogle nye kortfilm – og det er noget man sætter pris på. Gasgrillen er også fundet frem, så kom forbi i haven, hvis du har tid og lyst 🙂

Maj 2014Maj 2014Maj 2014Maj 2014Maj 2014Maj 2014Maj 2014Maj 2014Maj 2014Maj 2014

- Ingen kommentarer til Grønne fingre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *