Tryk på

 

Så lev Trykkeriet indviet. Trykkeriet er et nyt hus, som er overtaget af Harders / Harmonien i Svendborg. Stedet, som i forvejen er en aktiv øvelokale forening og spillested, har dermed dobbelt så meget plads – og hvis ikke den nye kommunalbestyrelse virkelig skider i nælderne, så ligger huset som noget af det første man ser, når Trappen fra Realdania bliver en realitet.  Så PSFyn rykker teltpælene og flytter venue i Svendborg til et nyt sted. Vi glæder os 🙂

Trappe_dwl

Poetry Slam på TrykkerietPoetry Slam på TrykkerietPoetry Slam på TrykkerietPoetry Slam på Trykkeriet

- Ingen kommentarer til Tryk på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading