Digital skiltning / digital signage

Udklip

VI har en af dem. Snart to. Digitale infotavler, som jo bare er fjernsyn koblet til computere. Først kørte vi den dyre løsning, med en thinclient ASUS til omkring 2500.-, men den valgte at dø. Så blev der fundet en gammel bærbar, men den kører XP og skaber sig konstant. Så der skal findes noget nyt. Valget stod mellem Apple TV og Raspberry Pi. Prisen er cirka den samme, men efter en del googling på digital signage solutions, faldt valget på Raspberry Pi. Både fordi jeg elsker idéer som Kano, og fordi Troels og jeg i de sidste mange år har haft en forkærlighed for nørderi og Linux. Jeg rodede rundt med Raspbian og forskellige customløsninger, indtil jeg fandt RDS. Dælme smart. En fyr har set behovet, har lavet en Debian distribution version som virker – men som har en screensaver der starter efter 5. minutter, pisseirriterende. Og smart. Men hvis man stikker ham 14 Euro, så får man et OS der starter i fuldskærm, kører solidt Debian og laver website-refresh efter det antal sekunder man vil have – uden screensaver. Lækkert. Så kan man opdatere skolens inforskærme gennem Google Drev via en presentation og lidt iframe-pjat. Tak. Case closed…

- Ingen kommentarer til Digital skiltning / digital signage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading