Sølvpilens poesi

 

 

“Det er Mads fra DSB. Vi tænkte om du kunne have lyst til at læse nogle digte op i Sølvpilen?”

“Jo. Det vil jeg da gerne.”

Og sådan blev kulturnatten i Odense brugt. Det var ret fantastisk. At sidde i salonen, med læderbetrukne Børge Mogensen stole, at se noget så fint som spisevognen, at gense de gamle kupéer – og så krydre det med oplæsning af Søren Ulrik Thomsen, Johannes V. Jensen, Peter Adolphsen, Irmelin Prehn og Dan Turéll. Og passagererne nød at sidde i luksus og høre poesien strømme diskantet og skrattende ud af højttaleranlægget… Senere samme aften var der lagt op til tema-slam omkring transport, og selvom det kan lyde lidt lamt, så gav jernbanemuseet den helt rigtige stemning. Så kære Mads, ring du endelig en anden gang 🙂

KulturnatKulturnatKulturnatKulturnatKulturnatKulturnat

- Ingen kommentarer til Sølvpilens poesi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading