Skal du kalde mig Golf? Du kan selv være meningsløs…

Så blev det tid til den første pædagogiske dag på OE. Foredragsholderen mente at følelser skulle i skraldespanden, at al læring bygger på usikkerhed og det bedst ikke at have noget mål. Vi trak vejret lidt dybt – og nu må vi se om det bliver det fundament vi skal bygge teamsamarbejdet op omkring. For at sunde os, greb vi istedet køllen, pudsede kuglerne, iførte os skotskternede skjorter, hvide handsker og caps – og gik en runde i Svendborg Golfklubs anlæg. Det eneste formål jeg kan se ved Golf, er hvis man a). trænger til at få fred fra familien, eller b). hvis man som mand har brug for et formål som en undskyldning for samvær og samtale. Det er jo grundliggende absurd at gå rundt og tæske til små hvide kugler i græsset. Minimal kondition og intet holdsamarbejde – det er udelukkende en teknisk sport, bygget på dyrt udstyr og imagepleje. Well, well. Hvis folk synes det er sjovt, så lad dem. Jeg forstår bare ikke – selv ringridning, lerdueskydning og curling giver mere mening. Foran ligger der så uge, hvor bl.a. Peter Bastian kommer og fyrer op under klarinetten sammen med en bulgarsk folkemusikgruppe på OE, Máni holder fødselsdag og hele familien kommer og hænger ud, jeg har fernisering på Borgerforeningen om lørdagen og vi skal have lavet udrensning af orker i skovene ved Valdemarslot. Derudover er der et projekt med æbler, som bliver mere og mere presserende – men nu har jeg fået lovning på nogen frugtkasser, så årets høst bliver en smule mere meningsfuld end de seneste tre år. Og mon ikke Asta og Liva gerne selv vil presse lidt juice og plukke nogen æbler, som de kan tage med hjem til lejligheden 😉

 

- Ingen kommentarer til Skal du kalde mig Golf? Du kan selv være meningsløs…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading