Weapons of Mass Destruction…

Jeg kan huske hvor stor en succes det var med rollepsilsvåben på Island. Så derfor belsuttede jeg mig for at gentage succesen. Alle drenge i Mánis klasse – og i deres venskabsklasse fra 5. årgang, blev derfor inviteret til drengeaften med grill og våben. Og det var storhyggeligt. De unge hrerrer blev serviceret i hoved og mølle af deres dertilhørende fædre, der kappedes om at fremstille de fedetse våben af liggeunderlag og elektrikkerrør. Det blev en fin samling- og på trods af tre timers uafbrudt leg, var der ikke en eneste tåre eller græner der blev overtrådt. Så nu fortsætter vi lidt imorgen, så resten af ungerne (Oliver og naboerne) kan få lidt at kæmpe med… Og mon ikke Röskva også kræver en lille dame-morgenstjerne til håndtasken?

Ellers er der jo lys forude – jobbet på Gudme Skole er lige reddet i land i dag (10. og 5. klasse i dansk), klanfesten ligger forude og spræller og så nyder vi det første forår i vores lille fynske paradis. Næste uge er der så også de store Poetry Slam finaler – og da jeg har vundet de tre sidste gange, så er der kommet blod på tanden hos de andre slammere, så det blievr et par fede aftener. Det er fed genre – og dens præmisser gør at den vedbliver at nok street cred til at være interessant og udfrodrende. Nå, godnat derude, hvorend i er.

 

Blogged with the Flock Browser
- 5 kommentarer til Weapons of Mass Destruction…

5 Replies to “Weapons of Mass Destruction…”

 1. Hvor sjovt. Þið eruð alltaf sneisafulla af ídeum eins og Jósúa afi.
  Hér er búið að vera rosalega gott veður. Við Bergþóra vorum í Reykjavík í dag að kaupa gjöf handa nýstúdentinum, útskrift á laugardaginn. Borðuðum með Vésteini og Ásu Birnu á American Style. Svo fórum við Bergþóra á Engla og djöfla, mjög spennandi þó að ég hafi verið búin að lesa bókina. Góður mæðgnadagur.
  Sveinn var heima að bera á allt tréverkið, pallinn og alla veggina sem hann er búinn að reisa, verður mjög fínt.
  hilsen tengdó og god fornöjelse med poetrislammet, du vinner helt sikkert engang til.

 2. hæ og aldeilis fjör hjá ykkur
  þú ættir að halda feðranámskeið Kim
  kveðja ragnheiður

 3. Tillykke med job Kim!!,tror du har valgt rigtigt,god atmosfære ude omkring Gudme,og 5kl er bare søde ,nysgerrige og er endnu ikke blevet hårdt angrebet af7 klassernes pubertetesproblemer,10 kl. er bare rare de er faldet lidt ned og mange sidder og tæker på hvad de nu vil,så der kan du få en flok gode venner også good luck med Poetry Slam Knus Mor

 4. ohh..ég get ekki beðið! HVAÐ GERÐIST EIGINLEGA UM HELGINA??!!! hvar eru myndirnar? og frásagnirnar? mín yndislegu frændsystkin, kúl systir og töff mágur? og öll jafn myndarleg. HVAÐ ÞARF ÉG AÐ BÍÐA LENGI!?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading