While my ukulele gently sneeze…

Oh, kære Danmark. Det lader heldigvis til at du er på vej tilbage til din gamle gænge. SF fører politisk og nu er det tilladt at bade topløs i alle Københavnske svømmehaller. Det er jo pragtfuldt. Der findes dog også andre syn på sagen om de fritgående bryster, som feks. Jørgens kommentar i ovenstående artikel. Heroppe er virkeligheden lidt mere barsk. Jeg er ved at blive loco af at være på barsel – jeg er ikke helt bygget til ikke at have noget socialt ping pong i løbet af dagen. Og nej, kære Netdoktors Babyklub, jeg kan altså ikke falde i svime ved at stå og glane over min sovende datter og flippe ud over nye spændende holistiske og økologiske grønsagssammensætninger i den hjemmelavede babymos. Så i stedet er jeg gået i gang med at øve mig på Ukulele og Kazoo, da jeg virkelig er blevet rusten på de to instrumenter. Kan i gætte hvilket nummer det er? (afstemning til venstre)

[audio:dido.mp3]

Men heldigvis er jeg jo lidt mere heldigt stillet end Erla, da jeg har bilen hjemme, hvilket betyder at vi bare kan køre ud i det blå. Hvilket vi også gør. Men der er lige et lille aberdabei. Og det er at Island for tiden holde fest og har drukket sin egen valuta under bordet. Den kære islandske Króna er faldet med ca. 8%, hvilket gør at nationalbank renten er på 15% (den danske er på 4,5%). Og i min anti – matematiske naivitet, gik jeg jo og troede at det kun gjorde ondt på bankerne – men de har sikret sig ved at have deres investeringer sikret i andre valutaer. Til gengæld skal hr. og fru Kim jo så betale kassen, fordi de islandske butikker øjnede chancen og har sat priserne op på ALT med 15-20%. Og aviserne flyder over med reklamer hvor de lystigt henviser til krisen: “Kom køb bananer til samme pris som før inflationen!!” Jeg føler mig hensat til anden verdenskrig. Så hver gang man tænder bilen, så tænker man, hov, der røg så lige 50 kr. Læste også lige på en blog om de stakkels islandske studerende i Danmark med islandsk studielån – de var vant til at få 8400 DKK for deres islandske lån, nu fik då kun omkring 6300 DKK. Av, av.

Og ellers så glæder mig og Röskva os til at komme til Danmnark. Troels han elsker os åbenbart så højt, at han ønsker sig en flybillet i fødselsdagsgave, så vi kan komme med til hans brag af et Ramasjang d. 3 Maj. Det bliver superfedt. Han har inviteret alle dem der har vokaler id deres navn og så er der vist både lejet telt og band – og så laver han den gamle klassiker med at det koster en flaske sprut at komme med, så det skal nok blive mindeværdigt. Derefter drager vi sandsynligvis et lille smut til Fyn for at se på huset og forhåbentlig til en jobsamtale. Og så hjem til isterningen igen. Well, hygge indtil vi ses….

Og forresten, tillykke med fødselsdagen Jónas 🙂

- 2 kommentarer til While my ukulele gently sneeze…

2 Replies to “While my ukulele gently sneeze…”

  1. Weee!!!

    Jeg glæder mig så sindsygt meget!

    Det meste af familien på begge sider kan komme.
    Og der kommer en bunke af smukke unge dejlige venner.!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading