Gode nyheder!

Hver søndag har avisen Morgunbladid på Island en ret stor jobsektion, som jeg selvfølgelig køber, nu da jeg mangler lidt arbejde. Sidste søndag var der så indtil flere computer-jobs fra et firma som hedder Capacent, og jeg søgte to af dem. Og har fået tilsagn fra et af dem i dag. Det er et firma der ligger helt ude på Østisland i Eskifjordur, som gerne vil ansætte mig som system-udrulnings-mand, da de skal til at gøre hele byen trådløs. Det vil sige at alle indbyggere får billig telefoni, kabel-tv og internet – og det hele skal køre via Linux for at gøre det så billigt som muligt. Og da vi talte sammen om at vi måske ikke havde pengene lige nu til at købe et hus ude østpå, så sagde de at vi sagtens kunne få en slags tjeneste-bolig, samt at jeg fik firma-bil, da jeg skulle køre meget rundt for at installere.
Så det lader til at vi i stedet for at besøge danmark til sommer, skal til at flytte alle vores ting østpå. Det bliver spændende at prøve at bo I så lille en by og med den løn de har lovet mig, samt gratis hus, så kunne vi jo også få sparet lidt op. Erla skal jo på barsel, så det passer perfekt. Eskifjordur ligger ca. 12 timer i bil fra Reýkjavik og har vist nok 1200 indbyggere. Juhu! Østisland, here we come… Vi håber at I kommer og besøger os til sommer istedet, nu da vi ikke kommer til DK – det kunne ihvertfald være hyggeligt. De har vist både en 9-hullers golfbane derude, et museum om østisland og en svømmehal med sauna…

Et kort over byen:

eskifjordur_map_mini.gif

- 8 kommentarer til Gode nyheder!

8 Replies to “Gode nyheder!”

  1. Ingi kæmi að minnsta kosti einu sinni í mánuði að heimsækja ykkur og þið gætuð heimsótt hann um borð í Goðafoss einu sinni í mánuði, það gæti verið skemmtilegt

  2. Gog tur til Eskilds fodtur. Her 1. april var din ældre broder hurtigst til at bruge regneværket.
    Kh B von B-far

  3. APRILSNAR!

    Jamen dog, kære læsere – I er ikke helt nemme at narre! Der var vist kun en enkelt der faldt for den 😉 Men I har ret. Vi tager ikke til lille, forkølede Eskildsfjordur og vi kommer til Danmark. Og vi glæder os til det.. God påske!

  4. Va, eg var alveg spennt, fannst thetta frabaert plan og var farin ad hlakka til ad heimsaekja ykkur til Eskifjardar:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading