pis!

Øv! Så har jeg været til interviewet. Og at nå dertil det var da stærkt, som hun sagde. Men. Som hun også sagde, så “you sent some real strong graphical works – so why do you aplly for 3d-modelling? I don’t see any objects in your application – like a chair or a table..” Og hun har jo fuldstændig ret – jeg sendte min kalender, en t-shirt, mine malerier, billeder og websider. Det eneste objekt-orienterede var Erlas halsskæde og selve kassen til ansøgnigen. Og hun begyndte endda at tale om kurser i Reykjavik hvor man kunne blive bedre til formgiving…men hvordan forklarer man at ‘grafisk design er da meget sjovt’ men at det er i formgivning og omverdens-design at hjertet ligger?
Pis, pis, fuck, lort, røv, øv. Og det er altså bandeord – ikke sjove ord. Men nu må vi se. Hvis ikke jeg kommer ind, så bliver jeg spontant deprimeret – trippet til Island havde altså langt mere Jazz i sig med kunstakademiet som afsæt. Men jeg kan jo selvfølgelig altid blive lærer. Og drikke kaffe. Og snakke med 45-årige damer. Og bruge kridt. Og sidde til møder. Og beskæftige mig med med at lave flot design til forældremødeinkladelser og skole/hjem samtaler. Christ. Og jo, næste år så er det jo for sent. Så er jeg fyldt 30. Og når man først er fyldt 30…

- 9 kommentarer til pis!

9 Replies to “pis!”

 1. Hey man…
  Du kan også bare flade ud og købe årskort til de varme kilder
  Du kan blive den mystiske mand der altid mediterer ved geyseren
  Du kan lære det 3D shit og søge ind næste år
  Eller gå krea i en anden retning
  Du kan arrangere formningstimer for islandske milliardærer (og deres firmaer) – dem er der mange af

  Det var jo alligevel ikke blevet fedt hvis det var en retning du ikke interesserer dig for

  no worries mahn…

 2. Hæ þér gengur auðvitað vel. Þau hjóta að sjá að þú hefur hæfileika á hinum á ýmsu sviðum

  Ragnheiður

 3. ja, op med humøret knægt. Kunstakademiet er ikke det eneste spændende ved Island. Der er masser af ting, f.eks. …ehh, øhm… Ölstofan. Der behøves man ikke at vise sin portfolio for at komme ind… og de spiller Jazz nogle gange. Ret sjælden faktisk, eller måske spiller de slet ikke Jazz, …men der er også mange andre ting. Vi har masser af svømmehaller, som kan være ret spændende de første to gange man besøger dem, ehh… så kan man gå en tur. hmm… ja. Damn det ville være fedt hvis du kom ind på kunstakademiet.

 4. Kære Kim vi må bara håbe for det bedste.

  Jeg köber billet i morgen til Danmark for at passe de dejlige små drenge. Du kan i hvert faldt glæde dig til at komme til Roskildefestivalet sammen med din dejlige kone og jeg kan glæde mig til at komme til Danmark.

  Lige den undskylding jeg behövede for at komme.

  hvornår for du svar???

  hilsen svigemor

 5. Jeg har köbt billet, kommer den 23. juni og tager hjem den 4. juli.
  Glæder mig og nu må vi se hvad Máni siger til at amma kommer og passer ham.

  hilsen svigemor

 6. Sådan!
  Superfedt svigermor – jeg glæder mig vildt til at tage din datter i hånden, og sammen gå mod orange scene i aftenlysets skær. Danse kroppen løs i Ballroom, joke med kunderne i bolleboden og krybe i teltet de sene nattetimer. Det er liiige det vi har brug – og det er et godt sidste pust af sommer-danmark inden vi drager nordpå med hele baduljen. Jeg glæder mig til at se dig – og det er jeg sikekr på Máni også gør. Og du får jo også vores bil mens du er her, så du kan tage på udflugt med de små 🙂

  Roskilde, here we come… Kim

 7. Jeg glæder mig meget.

  hilsen svigemor

  P.S. Det er altid godt at have noget man kan glæde sig til. Det hjælper på humöret, ikke?

 8. Den er de begyndt på for lang tid siden. Den starter faktisk i Keflavik, er bygget af skæl fra grindehvaler og er vist liiige nået til Thorshavn…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading