En kvindes duft fra en pæres træ

Det var da fedt at se ham der og tæve løs på sine tables Marcus altså igår var det vist til anne på stars i den nærliggende storby men ganske afslappet backstage liv det der med gruppeknald kokain og sprut er vist kun noget de skriver om i de glittede blade og ellers så er vi så på vej til ny fest og máni glæder sig helt enormt til at blive passet af onkel troels og der er ikke det legetøj han ikke skal have med og han har sagt at når han ser troels såp siger han “havd så troels, skal vi spille bold” rimelig fresh af en treårig og sådan kan weekenderne på landet gå og komme noget så ganske hurtigt…

- Ingen kommentarer til En kvindes duft fra en pæres træ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading