Magasin Pres!

…handler ikke denne gang om bebumsede 16-årige drenges forsøg på at sætte sig øverst i Magasins cafeteria og stable sukkeknalder, for at afprøve myten om det virkelig fremkalder ældre damers viltre tilbud om uforpligtende sex med dertilhørende køretur til Hellerup og passende honorar. Det handler heller ikke om at støve rundt den modsatte del af bygningen, nemlig nede i kælderen, hvor Freud placerer alle former for driftelige lyster, og prøve at ligne en forvirret turist med sin kone i hånden – for blot at vente på der ingen kø er til toiletterne så man uset kan gå derind og tabe sig bag ørene. Det handler heller ikke om forbigående patrio-neorotisk angst over fjendtlig overtagelse af et af Københavns mange dejlige varehuse. Det handler om alle de dejlige magasiner. Nu kom jeg foreksempel lige til at købe ekko. Det der tidligere var et langhåret fagblad der lå i bladholderen i Grand Teatret, og som kun blev læst af rigtige filmnørder, er pludselig gået hen og blevet læsbart for alle os andre. Det var forsiden der fængede – et glittet og grovkornet nærportræt af den sexisexi Scarlett Johannesson og så den gamle gris Woody Allen. Og med et indhold der både piller Per Fly ned fra piedestalen, taler om disneyfiscering og så den kære Ytringsfrihed. Og med et stramt og til tider pudsigt layout (jeg vil også til at bruge forskellig kollonnebredde og hvide flader). Det er skrevet godt og har en udgivelsesfrekvens (5 numre om året) der gør det både gennemarbejdet og eksklusivt. Dernæst fik jeg igen fingrene i gaffa som bare ligner sit pissefede selv. Lækre billeder, gode artikler og så tonsvis af anmeldelser med pædagogisk satte 1-6 stjerners kriterium. Det handler KUN om musik – intet andet. Dog har Mortens Ramsdal, det handicaphjælpende hundehoved, fået tilsneget sig en bagside om hans seneste bog, men han er helidgvis ret uinteressant at høre på ang. musik, så det bekræfter jo bare bladets fokus. Og så er det også Gaffas skyld at jeg lige nu hører epo-555 nyeste. Og til sidst så handler det om fødseldags gaven fra min smukke kvinde og min gode lillebror – et årsabbonnemnt på Wired. Det er om noget et sprødt magasin, der tager sit afsæt i en teknologi-orienteret forbruger, der gerne vil være med på det nyeste nørderi, men også gerne vil læse om den moral, etik og filosofi som teknologien afføder. Til tider er det liiiige lovligt gear-pushende, men artiklerne er stadig interessante – og det samme er deres website. SÅ har du penge og tid, så kombinér dem til at få læst lidt – og skal du læse, så var her tre gode bud 🙂

- Ingen kommentarer til Magasin Pres!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading