Gode tider

Mens vi så sad der igår og ordnede verdenssituationen, på en bar i Reykjavik med Matti, så fandt vi ud af at den nye bølge med hjemmebrygget øl ikke er kommmet til island endnu. Så det kan da være det var det man skulle. Måske en eller anden fræk kombi af køreskole og bryggeri? Matti var ihvertfald frisk.
Desværre viste det sig så senere at jeg var kommet for sent til at opkøbe havnen i Reykjavik. Jeg havde ellers håbet at de ikke selv var kommet på Holmen-Ideen heroppe, og at mig og Erla derfor kunne købe os et fyrtårn eller lign. på havnen, inden de begyndte at bygge. Men nej – havnen er allerede planlagt – så ingen fancy køb der.
Ellers er dagene gået med at spise lækker mad, se Veisteinn spille basket, se film, være i svømmehallen (nu med uundværlig maskine) og lege med drengene. Laid Back 100%. Super lækkert. Imorgen, mandag, tager vi nok ind til byen på bogudsalg – og så skal jeg se om jeg kan besøge universitetet og høre om deres lejligheder, og så ellers se om der er en arbejdsformidling. Dog ville jeg gerne have arbejde her eller her. Og jeg skal nok søge 🙂

- Ingen kommentarer til Gode tider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *