Boom Berlin!

Boom
Køb Magasin. Køb Sterling. Køb Merlin – og køb meget gerne vores 3. største parti. Økonomien boomer nordpå. I Lufthavnen. Svigerfar henter os i en ny 4×4. Hjemme. Ipods i alle størrelser flyver rundt. Bærbare ligger tilfældigt spredt. Ny bil til svigermor og døtrene. Somy Wega står og bredskærmsunderholder i stuen. Derefter i Idrætshallen. Moster har fået nyt SLR Digi-Cam der kan tage analoge linser. Så Akranes. Surround. Nyt køkken. Svigerfar kaster forklaringen på nye låne-mulighder. Og bolig boom – som alle andre steder i verden. Det klør i fingrene efter nyt legetøj. Men fuck it – jeg tager hjem og lodder min 512 mb netto-mp3, smider mig op på cyklen og cykler mod en bedre økonomi i det danske forår…Og var det tingene der gjorde det fedt den anden dag? Nej, det var definitionen af en mandag, som havde slentren ned af strøget med sig, som bragte ridetur i solskinnet, gav lammekød til aftensmad og så slutte af med aftensvømning med kvinden i udendørs pool under fuldmånen.

I’ll get you anything my friend,
If it makes you feel alright,
For I don’t care too much for money,
For money can’t buy love.”

Berlin!
Byggekraner overalt. Natteliv med alenlange køer. Råt urbant design. Groovy musik undergrund. Det minder om Berlin i starten af 90’erne. På den fede måde. Byen emmer af vilje ligenu, medierne bekræfter det og en tur ind i en velassorteret pladebutik åbenbarer at 300.000 mennesker godt kan være nok til at udgive både eget reggae, rock, electronica og pop – på indtil flere forskellige selskaber. Boghandlerne kaster islandske bøger i grams på udsalg og grapevine guider den dansksprogede tåbe gennem livet her… Så så snart hjemmefronten er cleared, kunne det være fedt at tage herop 🙂

Over’n’out fra Akranes…

- 4 kommentarer til Boom Berlin!

4 Replies to “Boom Berlin!”

 1. hvar er máni? og hvar er litli búdda? og hvar eru erla og kim. ég er búin að kemba kjallarann í leit að þeim, meira að segja kíkja undir rúm, inní skáp og inní kompu. En nei, þau láta ekki sjá sig. Þannig að ég fór að gráta, og er ennþá með ekkasog.

 2. en í öðrum óspurðum fréttum..ohh..held ég hafi verið búin að segja þér þetta erla, en segi það bara aftur ég er svo stolt.
  Nú eru engin ummerki um eindæmis ljótan fataskáp eftir, hvorki dökkfjólubláir kantar með lillabláum fyllingum né hillur eða skrúfur. ó nei. í staðin kom reyndar smá meira sýnishorn af sérdeilis vondum smekk fyrrum kjallarabúa, rauður teppisbútur. oj. með ljótu munstri.
  og í þetta litla hol þar sem þessi fornfrægi fataskápur var áður er mætt fallegt og falskt píanó. ó já.
  Ég má nátturulega ekki gleyma að geta þess að hann Jón Trausti er ábyrgur fyrir því að berja og bera skápaleifarnar út sem og að bera píanóið upp tröppurnar. Ég hjálpaði samt smá við þar, hélt við meðan hann hljóp á milli.
  Jájá. þetta er kraftajötunn.
  ókei bless

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *