Nyt kamera og aktiv lørdag

I må ikke dømme billederne alt for hårdt, for det er gammelt glas / ældr linse / kit-objektiv som sidder p den smukke krop. Men nu er mit OM-D E-M10 i hus. Med sort/sølv hus og sølv objektiv, men med det gamle 14-42 objektiv fra min PEN. Jeg fik det i hænderne i går, og er allerede superglad for det. Anmelderne på nettet her og her er pjattede med det, og jeg håber da også det bliver mit kamera de næste mange år…

Kameraet kan stort set alt, og lidt til (Wi-Fi til smartphone og dermed nem overførsel til flickr / g+ / facebook og så har det indbygget trådløs blitzstyring). En af favoritterne er selvfølgelig den formidable ISO, som sammenlignes med Nikon D7100, et DSLR som sælges for omkring de 7.000.-. Pludselig er blitz overflødig, og kan tages frem som ren effekt-hjælp til slow-sync fest billeder i stedet. De indbyggede “Scenes” og Art-Filtre  er også sjove og brugbare, og den indbyggede RAW og JPG editor er ret avanceret. Nogen svagheder? Well, hvis man er vant til “damekameraer” med fast zoomlinse, så bliver man jo skuffet over den ringe optiske rækkevidde på den zoom som følger med, men så kan man jo bare købe et Stylus 1, som er næsten det samme kamera, bare med fast zoomlinse. Så hvis man trænge til nyt kamera, og har lyst til at kunne lidt mere end man plejer, så er det her kamera alle 5.500.- værd…

Her er lidt billeder fra det nye dyr, taget til familiens aktive lørdag, hvor der både var 2 x opvisning for de hold som Erla er instruktør på, Röskvas hold havde også opvisning – og det samme havde Mánis. Om aftenen tog vi så videre og havde forårsfest med Garden, hvor Óliver spillede i Junior Tamburkorpset, fire numre i alt. Det var tophyggeligt – men nu er man træt…

 

Ny scene: “Håndholdt stjernelys” – kameraet tager 8 billeder hurtigt, og sammensætter dem til et…godt til aftenbilleder og stjerner

Peder Most

Et effekt billede; Krydsfremkaldelse, her med Berttram, SIgne og Asger

Peder Most

Endnu en effekt:Dramatic tone, med Máni
2014 - Marts - SG Forårsopvisning

Højhastighed, 8 billeder i sekundet:
2014 - Marts - SG Forårsopvisning2014 - Marts - SG Forårsopvisning2014 - Marts - SG Forårsopvisning

Og en ny effekt, sat sammen i kameraet, Röskvas træning… og så videre…
2014 - Marts - SG Forårsopvisning
2014 - Marts - SG Forårsopvisning2014 - Marts - SG Forårsopvisning2014 - Marts - SG Forårsopvisning2014 - Marts - SG Forårsopvisning2014 - Marts - SG ForårsopvisningPerle

Slow-sync blitz af Máni:

Peder MostPeder Most

- 1 kommentar til Nyt kamera og aktiv lørdag

One Reply to “Nyt kamera og aktiv lørdag”

  1. Til hamingju með nýju myndavélina. myndirnar flottar.
    kveðja moster
    hlakka til að sjá margar skemmtilegar myndir á næstunni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading