…efterskoleliv

Min egen efterskoletid har nedslag af tydelige minder, resten står  tåget. Der var den aften hvor jeg optrådte i lagen, til stroboskoplyset fra min egen Commodore 64. Der var dengang hvor vi rullede hele skolen ind i toiletpapir om natten. Der var dengang hvor jeg blev dødeligt forelsket i hende som jeg spillede teater med. Og der var musiklæreren som sagde at jeg var bedre til at spille trompet end at synge. Og dengang med Brians urin i potteplanterne. Og kanonslaget i containeren. Og selvhypnosen. Der er ingen af dem der er transcenderet videre som venskaber ind i voksenlivt, men det skyldes nok også en lettere omtumlet tilværelse siden da… Anyway. Man må jo sige at jobbet som efterskolelærer vedbliver at have sinde absolutte fordele – og bagsider… Men foråret er kommet, og vi fejrer det på bedste maner…

Forår på vejGalla fest 2014 OEGalla fest 2014 OEGalla fest 2014 OEGalla fest 2014 OEGalla fest 2014 OEGalla fest 2014 OEGalla fest 2014 OEGalla fest 2014 OE

- Ingen kommentarer til …efterskoleliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.