Simsalahankat

Hyggelig søndag, med lidt flere fotoeksmperimenter. Kåre var forbi til brunch. Vi fik snaket om kvinder, opfindsomhed, superhelte og fik drukket en øl i solen over en flok legende unger i fin harmoni. Óliver og Röskva var supersøde ved Agnes – det var ret rørende at se på. Om eftermiddagen tog vi ud og så Troldmanden fra Samsø, mens mor var til vigtige møder. Eller, mor og mor – viceskolelederen / afdelingslederen / souschefen, som hun netop er blevet, indtil sommer. Og hun blev sørme spurgt af ledelsen, så det var jo et pænt skulderklap – men også en ret travl tid at blive leder i 😉 Jo, jo, så nu er det damen i huset der slæber de store penge hjem – så regner vi andre med at hun giver en vaffel-is til sommer, eller mindst en pind-is… Ordsprogene nederst er den årlige påske-tradition, fordi de kære islændinge, som altid, er så søde at sende påskeæg til os – og islandske påskeæg, de er de bedste – sådan helt objektivt set… Natten er faldt på og så er der snart kun fem dage til Máni og far drager på turné – det bliver hyl.

Cirkus og brunch med Kåre og AgnesCirkus og brunch med Kåre og AgnesCirkus og brunch med Kåre og AgnesCirkus og brunch med Kåre og AgnesCirkus og brunch med Kåre og AgnesCirkus og brunch med Kåre og AgnesCirkus og brunch med Kåre og AgnesCirkus og brunch med Kåre og AgnesCirkus og brunch med Kåre og AgnesPåskeordsprogPåskeordsprogPåskeordsprogPåskeordsprogPåskeordsprogP3229901-MOTION

- Ingen kommentarer til Simsalahankat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.