Máni 11 år

 

 

Så er der én fødselsdag tilbage, så har vi en teenager i huset… Máni blev 11 år, den dejlige knægt. Sammen med familie, naboer og venner, blev han fejret hele weekenden. Han havde ønsket sig burger, lagkage og rundbold, så det fik han – og solen bagte med en lækker sensommervarme. Der gik havefest i den med 27 til bords, men med så søde venner og en rummeligfamilie, så er det jo ikke noget problem. Det var superhyggeligt, både for de gamle og de unge. Så tak for en fantastisk lørdag, vi synes allesammen at det var virkelig dejligt at åbne huset op og få nydt de sidste stråler af sensommer sammen med jer alle…

Næste dag gik i koncentreret stilhed med at få høstet 10 kasser æbler og få dem omsat til ca. 20 liter æblemost. Det var god søndagshygge. Og nu glæder vi os til lidt stille og rolig hverdag – der har været godt med drøn på i et par uger…

Máni fylder 11 årMáni fylder 11 årMáni fylder 11 årMáni fylder 11 årMáni fylder 11 årMáni fylder 11 årMáni fylder 11 årMáni fylder 11 årMáni fylder 11 årMáni fylder 11 årMáni fylder 11 årMáni 11 årMáni 11 årMáni 11 årMáni 11 årMáni 11 år

- 1 kommentar til Máni 11 år

One Reply to “Máni 11 år”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *