Valeeeeerio :-)

Så fandt søster endelig kærligheden. der har tilsyneladende været lagt imellem snapsene i den hjemlige andedam – men så kom Valerio forbi. Og han er helt i dørken over at have fået lov til at flette fingre med en lyshåret, sød og smuk skandinav. Man forstår ham vel godt. Og brormand er afsat til Tyskland. Og, ja, så er det også noget med Island. Så mangler vi bare at Jeppe finder et skår fra letland, så er der sovepladser over det meste af Europa. Jeg ved ikke om man kan danne nogen konklusioner vedrørende Linnet-genet og så denne udenlandske søgen, men et vittigt hoved skulle nok kunne få sagt en ting eller to på vores bekostning…

- Ingen kommentarer til Valeeeeerio :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading