Paphoved

Du tager Jørgen Clevin og Shane, doper dem med epo og propper resultatet ned i en 6-årig pige… tadaaa = Röskva. Og alle venner og kolleger siger at det er da sødt med så kreativ en datter, og hvor må det være dejligt at hun kan lave ALT ud af pap. Jo, jo. Det kan jeg godt se. Men kunne man måske også forestille sig, at man ville blive en smule vanvittig, hvis hele ens hus konstant lignede en mellemting mellem et baglokale til Netto og en årsudstilling ved dansk papklipperforening for ADHD-ramte? I´m just saying… Og jo, jeg kunne jo godt stoppe med at gemme kasser til hende, men gad vide hvad fanden hun så klipper i? Måske ville hun så i stedet begynde at presse blomster, dyrke inde-parkour eller male sarte akvareller af kogler. Og det lindrer ikke min uro. Så hellere pap.

- Ingen kommentarer til Paphoved

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading