Berlin

 

Personalet på OE var en tur i Berlin for at spise i Fernsehturm, gå til klassisk koncert, se museumsinsel, shoppe og få en drink eller fem. Det hedder personalepleje eller pædagogisk weekend. Og da turnéen igen, for femte år i træk, går til Tyskland i foråret, så er da ikke helt ved siden af. det var tophyggeligt. Eneste aberdabei var at jeg missede Röskvas fødselsdag, men heldigvis var Erla og svigerforældrene derhjemme, til at sørge for at den nok skulle gå fint…

OE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinOE BerlinBerlin med OEBerlin med OEBerlin med OE

- Ingen kommentarer til Berlin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading