Fede timer på Hrísey!

Så har vi lige været tre dage i gammelromantisk luksussommerhus på Hrísey. øen har kun traktorer, er befolket af 153 mand (deraf 70% hippier og kunstnere) og har en evig diamant hængende over sig. Og drømmen gik i opfyldelse – jeg fik spist grillet lammesteg, svømmet i havet og derefter plantet mig i den udendørs jacuzi med midnatssol, gode venner og kolde øl. Det var uforligneligt. Og for så lige at sige ordentligt “på gensyn”, så har Island besluttet sig for at arrangere en gratis koncert med nogle af de lokale musikere, Björk og Sígur Rós, i botanisk have i morgen. Meget, meget lækre tider, på trods af pakkeri og rumlen rundt (315 km kørsel idag) med 3 unger…

- 3 kommentarer til Fede timer på Hrísey!

3 Replies to “Fede timer på Hrísey!”

  1. This erud buin at sja meira af Islandi en margir Islendingar, en svoleidis er that oft.

    Flottir diskar Mani.

    Godur endir a godum tima a Islandi.

    kvedja amma, mamma og tengdo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading