Soul On!

Yes! Efter at Stevie Wonder blev udsolgt på 20 minutter i DK, havde jeg opgivet alt håb. Men, så prøvede jeg lige for sjov fra Island at gå ind på billetnet – og nu skal Erla og jeg jamme med Stevie Wonder i Ålbog til September. Det bliver da for fedt – den mand har godt nok været igennem mit anlæg mere end et par gange siden de spæde gymnasiedage. Desuden drager vi idag, NU, til Hrísey, en af de nordligste øer i Island, for at være i midnatssol og luksussommerhus i 3 dage sammen med gode venner fra DK, Inga og Niclas. Jeg glæder mig – endda også til de 4 timers kørsel gennem nyt islandsk landskab, med Bob Dylan og Thomas Buttenschøn i skøn harmoni mellem fjeldene. Så de sidste dage i denne omgang på Isterningen er lækre. 16 grader, frisk luft og høj sol…

- 2 kommentarer til Soul On!

2 Replies to “Soul On!”

  1. Det skal nok blive en go tur 🙂 hvis i har lyst har vi 10 dage med koncerter i ridehuset i festugen bare gi mig et kald hvis i vil ha nogle billeter 🙂

  2. Det lyder da som en rigtig god ide med lidt Århusiansk festuge! Jeg ringer når vi har dansk grund under fødderne… Hygge indtil da 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *