KanonKano

Der har været flere legendarisk kanoture. B.la. denne med onklerne og denne med kanojuntaen. Boys only, med alt hvad det medfører af handlingsfunderede beslutningsprocesser, smuk natur, Peter Belli hygge, øksekast og bålsnakke. Og nu blev det så første gang at kanojuntaen lukkede op for at tage unger med, så de kunne blive trænet i den ædle kunst – og så de kan tage de gamle med på tur, når vi bliver for krumryggede. Máni var begejstret og fik en fed tur med Troels, Mikkel, Toke og co. Onklerne har sørme også indbudt til kanofamilietur, så måske er kano det nye sort. Her er en lille video som Máni har klippet sammen som et minde af turen 🙂

 

- Ingen kommentarer til KanonKano

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading