Love rules

Man var med til en polterabend, der i uforglemmelige vendinger fik afprøvet både laserlerdueskydning og appelsinkanoner i et villakvarter – og meget mere. Og så var man med til bryllup. En helt igennem dejlig dag, sammen med brormand, fætrene og den øvrige side af Linnet-klanen. Smukt, vedkommende, sjovt, kloge ord og en Toke der blev sat en smule på plads, efterhånden som talerne skred frem. Bagefter sov vi hos C & T, og det kan absolut anbefales, lækker morgenmad og afslappet stemning 🙂 Længe leve kærligheden – og min kone 🙂

Toke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupLove rulesLove rulesToke og Maries bryllupToke og Maries bryllupToke og Maries bryllup

- Ingen kommentarer til Love rules

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *