Poetry Slam bam…

Odensescenen i Poetry Slam er jo eksploderet det seneste år – der er simpelthen udsolgt til hvert slam. Det betyder 130 publikummer har betalt 20.- i entré, det betyder der er 500.- til vinderen og det betyder at der er en masse folk som ser det man kan. Forleden tog jeg så til Odense, for første gang i et halvt år, med selveste Søren Huus på tilskuerrækkerne. Jeg havde taget mine tekster til baggårdsteatret med – og jo, jeg vant sørme, knebent, men jeg vandt. Men, the points are not the point, the point is poetry. Så det var en fed afslutning på forårsæsonen – og vi er allerede booket otte gange til næste år, vi skal slamme til Odense Spoken Word Festival, jeg har workshop i Horsens næste fredag, CopenOpen vil betale min togbillet til hver en tid for at komme og slamme og…så må vi se hvad der ellers sker. Det er stadig en dejlig lille subkultur at være medlem af 🙂

Poetry slam, teater Momentum, Maj 2016Poetry slam, teater Momentum, Maj 2016Poetry slam, teater Momentum, Maj 2016Poetry slam, teater Momentum, Maj 2016Poetry slam, teater Momentum, Maj 2016Poetry slam, teater Momentum, Maj 2016

- Ingen kommentarer til Poetry Slam bam…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *