Jeg er så glad for min cykel…

Okay. det lugter lidt at midtvejskrise og motorcykel. At jeg nu åbenbart skal til at køre rundt på en mountainbike. Men den der dag med Máni og Óliver i skoven var bare en fed oplevelse – og når jeg nu ikke gamer og youtuber, så prøver jeg jo at gære mig relevant i min store drengs liv på en anden måde. Så jeg læste mig træt i cykelforums på nettet, spurgte til højre og venstre, tale med tre cykelhandlere, og fandt efterhånden frem til at jeg skulle have en cykel til mindst 13.000.-, hvis den overhovedet skulle kunne bruges til noget. Jeg bruger gerne 13.000.-. Bare ikke på en fucking cykel. Men sådan er det vel med mænd og deres gearsport. Men der herskede relativ enighed om at laveste fællesnævner hed Shimano Deore på så mange dele som muligt, og så gerne hydraulisk Rockshox forgaffel. Den slags koster omkring de 9.000.- i en cykelhandler, men på nettet i Tyskland fåes det for 6.000.-, så det blev valget: en lækker Canyon 4.9 med 29″ tommer dæk og 30 gear…

Og vi har allerede været i den lokale skov, vi har punkteret to gange og vi synes det er sjovt. Kommer jeg til at melde mig ind i den lokale cykelklub og gå all-spandex? Ikke endnu. Men det kan være det kommer. Resten af familiens cykler er også ved at være gjort klar til kamp, så måske bilen får sig et lille break, da Röskva er den sidste i familien som mangler at kunne cykler i skole – og nu har hun lige fået sig en guldcykel…

Canyon 4.9Canyon 4.9IMG_20160519_163956651_TOPIMG_20160519_171212925IMG_20160521_155758141

- Ingen kommentarer til Jeg er så glad for min cykel…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading