Svigermor kom forbi – i 16 dage!

…og det var fanme dejligt. Når vi nu har valgt at bosætte os på Fyn, så er det dejligt at vi har noget familie der kan træde til, når vi har brug for det. Borghildur kom forbi og gav både os og ungerne den store luksustur. Hun tog med børnene i skole, bagte vafler, vaskede tøj, passede ungerne så mor og far kunne komme i byen og, øh, være sammen, tog med til spejder, tog ungerne på shopping og café, lærte Erla at strikke strømper og var i det hele taget bare +medlem af det familiecirkus som kan præge en lærerfamilie med tre unger i slutningen af skoleåret. Det er ret hæsblæsende, skulle jeg hilse at sige. Jeg var superglad for at hun var her – og det ved jeg at ungerne (og Erla selvfølgelig) også var. Så tusind, tusind tak for besøget – det var hyggeligt, sjovt, familiært og tiltrængt 🙂

Amma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøgAmma på besøg

- 3 kommentarer til Svigermor kom forbi – i 16 dage!

3 Replies to “Svigermor kom forbi – i 16 dage!”

  1. Sikke en fantastisk mormor. Håber selv at finde flere dage i rækkefølge i efter året. Ser frem til Wakamba!!! Knus – næsten fra Kirkenes, men toget er i Holbæk om 10 min.

  2. Tak Kim, det var dejligt at kunne være sammen med familien og deltage i hverdagen. Det giver gode minder.

    Jeg nöd at være sammen med börnene i skolen og föler mig altid velkommen.

    Knus og kram for dejligt samvær og på gensyn om et år.

    amma, mamma og tengdó

    P.S. Glæder mig til efteråret. Jeg har vinterferie den 15. 16. og 19. oktober håber at det passer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading