“Ja” x 2

Jeg har en kollega. Ansat samme år som jeg selv. En knøs på 30 somre. På en god dag er vi Batman og Robin. På en dårlig dag er vi et ægtepar. Og vi kører musikteater sammen, han har dansk og vi har det ret sjovt, og sørger nok generelt for at vi ikke bliver alt for gamle med det samme. Manden er nu blevet gift og smed et fortræffeligt bryllup og en fed fest. Med et funkband af gamle elever fra efterskolen, lækker mad, pool og sauna – og jo, det var weekenden efter vores egen havefest… Det var smukt, sjovt og yderst dansevenligt – Tak for indsatsen Marco, og må det gå jer godt…

Marco og Annes bryllypMarco og Annes bryllypMarco og Annes bryllypMarco og Annes bryllypMarco og Annes bryllypMarco og Annes bryllypMarco og Annes bryllyp

- Ingen kommentarer til “Ja” x 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *