Razzia

Busrazzia. Føles som et overgreb. Men festivalen spurgte om ikke jeg havde lyst til være med, og jo da. Så på med pink og ind i tilfældige busser og læse poetry slam højt. Nogle folk klappede. Andre kiggede bonert i gulvet. Nogle tog demonstrativt deres hovedtelefoner i ørene. Fair nok. Men indimellem var det også helt sikkert at dem på vej hjem mod Hjallelse en tirsdag eftermiddag fik lidt at tale om – og så har vi da gjort noget. Senere stod den på Poetry Slam, som jeg vandt, foran 100 festivalglade publikummer og så en ret sublim udgave af Snedronningen, opført i byrummet i den odenseanske nat. God stil Odense, det er ikke helt ueffent – og man tager gerne mod flere invitationer…

Poetry slamPoetry slamPoetry slamPoetry slamPoetry slam

- Ingen kommentarer til Razzia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading