Så har man været far til en pige i 7 år…

Så fyldt min skønne, overaktive, fantasifulde, syngende og kreative papklipperdansegymnastik datter 7 år. Hun er stadig vil, og mens jeg skriver dette ligger hun og er vågen med mor fordi hun glæder sig så meget til sin rigtige fødselsdag, at hun ikke kan sove 🙂 Vi havde hele kylleret hjemme, 15 unger, og Röskva havde ønsket sig en “Mysteriet” fødselsdag ligesom i Ramasjang. Så de to lærerforældre og brødrene gik igang med at planlægge gåder og spor. Vi var lidt nervøse for om 3 timer var lidt rigeligt tid at spendere med 15 unger, men det var næsten for kort tid. Mysteriet med laserstråler, ordgåder, dåsekast, magi-saftpresning og så videre to næsten 1½ time. Og så skulle vi jo også lige spise og synge og lege flaskehalsen peger på… Og Röskva skrev en seddel til os, her til aften, hvor der stod at hun havde været glad for dagen. For når noget står på en seddel, så betyder det noget, går jeg ud fra. Og nu er mor og far lidt trætte, og går derfor i gang med at pynte op til morgenbordet i morgen – sov godt derude 🙂

Röskva 7 årRöskva 7 årRöskva 7 årRöskva 7 årRöskva 7 årRöskva 7 årRöskva 7 årRöskva 7 årRöskva 7 årRöskva 7 år

- 3 kommentarer til Så har man været far til en pige i 7 år…

3 Replies to “Så har man været far til en pige i 7 år…”

  1. Dejligt at se på alle billederne fordi nu kender jeg börnene i din klasse.

    Knus Röskva fra amma i Akranes

  2. Til hamingju með daginn og takk fyrir flottar myndir, aldeilis verið skemmtileg veisla

    kveðja moster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading