Det nye SG-Hus

 

Spritnyt. Og familiens regelmæssige tilholdssted. Erla har sin gang som instruktør i huset, og både Máni og Röskva går til gymnastik og spring et par gange om ugen. Det er et overdådigt udstyrsstykke i udendørs skaterramper og parkourbaner, bygget sammen med svømmehallen og idrætescentret – og byder på et eldorado af trampoliner, “hold-op-hvor-kan-jeg-hoppe” tracks og hvad ved jeg. Vildt flot. Pissedyrt. Tæt på og meget lækkert. Dejligt… Herunder et par billeder fra indvielsesfesten, hvor der blev givet fuld gas med lækker mad og masser af leg for ungerne…

SG Huset - IndvielseSG Huset - IndvielseSG Huset - IndvielseSG Huset - IndvielseSG Huset - IndvielseSG Huset - IndvielseSG Huset - IndvielseSG Huset - Indvielse

- Ingen kommentarer til Det nye SG-Hus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading