Poetry Slam for fuld gadagong

I weekenden blev Poetry Slamsæsonen på Fyn sparket igang med et bravalder. I Odense var der så mange tilskuere at vi blev nødt til at skifte sal, så der var plads til alle 70, og de vindende poeter var begge debutanter på scenen. derudover er der indtil videre 12 workshops i hus, på efterskoler, folkeskoler og friskoler over det meste af Fyn, så det lader til at det bliver et ordrigt efterår – det er fed 🙂

…og så et lille kuriosum. Min venner / bekendtskaber tenderer enten at være unge uden børn – eller gamle. Det der med jævnaldrende venner, det er åbenbart ikke lige mig. I Odense er jeg blevet gode venner med en dame på omkring de 80. Hun kommer troligt og slammer til vores Poetry Slam arrangementer. Og hun sender mails til mig med sine digte. Og jeg sender halvfærdige noveller til hende. Og hun er så fin – og skarp. Hendes sproglige tæft og sylespidse sans for præcist ordbrug er inspirerende. Og så har hun humor. At ældes med den form for vigør er misundelsesværdigt, håber selv jeg står distancen ligeså fint når jeg engang bliver over de 70…

- Ingen kommentarer til Poetry Slam for fuld gadagong

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading