Vallåsen 2012

Vejene op i mod stedet var ørkesløse at køre igennem. Idyllen var der, men der var ikke noget sne at se. Men fremskridtet har trumfet den globale opvarmning, så skibakkerne var super. Den første dag væltede regnen ned, hvilket gjorde at vi blev dyngevåde, og blev nødt til at omdanne hytten til en sauna om aftenen for at få tørret vores tøj. Det gjorde nu heller ikke noget – drengene synes det var hyggeligt at vi alle rendte rundt i underdrenge. Dag to var super. De startede igen på børnebakken, men efterhånden som solen brød frem, tog de mod til sig og kom over på den 1.5 km. lange piste… Og på 3. dagen havde de prøvet alle pister, på nær den røde pukkelpist, og kunne selv tage med både tallerken-, anker- og stolelifter….og råbte et frejdigt “vi ses!” inden de drønede ned ad bakken. Mine egne evner lod ikke til at have lidt ubodelig skade efter 5 års pause, så det var fedt at drøne ned over snedynerne igen. Turen gjorde godt nok et hæderligt indhug i den daglige økonomi, men det var alle pengene værd – og nu er de kar til storturen til Trysil næste år, sammen med Hans og kompagni… Det var SÅ fedt 😉

Vallåsen 2012Vallåsen 2012Vallåsen 2012Vallåsen 2012Vallåsen 2012Vallåsen 2012Vallåsen 2012Vallåsen 2012Vallåsen 2012Vallåsen 2012

Svensk, brændefyret jacuzi

Vallåsen 2012

Vi nåede et halvt spil Settlers, så plagede de om at komme i seng 🙂

Vallåsen 2012Vallåsen 2012

….okay, videoen er al for lang – men er sikkert et kært minde om et par år!

- Ingen kommentarer til Vallåsen 2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading