Malerhjerne

Efter at have stået af bjergene i Sverige, så var det næste projekt at få hjulpet storebror. Han har fået sig en lys lejlighed, tæt på Anna og pigerne, så nu skulle der lige shines op Så fra torsdag til lørdag stod den på dåseøl og malerdampe. Med i crewet var både Lars, Louise, Troels og Clarissa, så det var fine timer. Og så skulle man måske tro at det var det. Men nej. Fredag aften bød pludselig på en af den slags byture, man kun har hvert femte år. Troels og jeg endte med at hænge ud med et slæng som havde penge nok og jakkesættene på – og som ejede diskoteket Karel, som vist er lidt wannabe Nasa. Så personalet ryddede folk væk fra det bord vi ville have, der kom sprutflasker i isspande, fint dekoreret med energidrinks og fyrværkeri – og ret hurtigt kom der også ladies som kunne lugte guld….og resten er historie. Det var formidabelt. Nu står den på en uge med Poetry Slam workshop, forældresamtale med Röskva – og OSO Projekt ude på arbejdet. Og hvis det her vejr fortsætter, så ryger havemøblerne snart udenfor 🙂

Malerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os JeppeMalerdage os Jeppe

- Ingen kommentarer til Malerhjerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *