At kunne tilgive er ikke det samme som at glemme…eller solen skinner også på den anden side af åen.

Så lurer skiferien lige om hjørne. Problemet er bare at det er begyndt at tø. Hvilket er noget FUCKING Lort! Og jeg bliver sindsyg hvis jeg skal betale 5.000.- for tre dage i en svensk saunahytte, med ikke andet at lave end at spille settlers og klø mig i røven… lidt træls. Well, vi krydser hvad vi har og håber det bedste. De seneste dage er gået med det dagene går med, efter jeg har haft ungerne – møder og arbejde. Min to projekter er kommet fedt fra start. Lyriskspor er fyldt op, og vi har fået lejet Svendborg Teater til Skoleslam. I morgen skal jeg så mødes med min “unge ven”, som er nitten somre. Vi skal lave noget elek-kronisk musik, med ham på bas og mig på Asus og Roland. Og indvie hans nye lejlighed med et par øller. Nu må vi se hvor produktivt det bliver. Og så skal torsdag gå med at købe handsker, sokker og chokolade – og bage kager, pølsehorn og frikadeller, så vi er velforsynede til vores tur til Sverige. Det skal nok blive fint. Jeg nyder virkelig stadig at være på skolen – i går var vi på Langelands Efterskole for at se deres forestilling – og den måde som mine elever opførte sig på (kæmpe bifald undervejs, masser af hujen, grin og klap og så en korsang som tak), gjorde mig helt alfaderlig stolt. De er fanme fede på Ollerup 🙂 Well, det var et sidespring – som så meget andet. Men efter turen til Sverige skal jeg så til KBH og hjælpe Jeppe med at spise Pizza og male. Og se mine søskendes nye lejligheder, dem har jeg jo ikke set endnu. Så gode timer er gået, fede tider ligger foran – jeg har to ben, et lækkert job og mine børn er raske… Ikke så ringe endda.

Vallåsen i Sverige:

 

Hvorfor efterskole? Derfor:

Fastelavn? Okay, men skal vi så ikke finde noget udklædningstøj?

Uungerne i februar...

….der var nok at vælge imellem ude i Ollerups dramakælder 🙂

Uungerne i februar...

Óliver giver den gas på det elektriske trommesæt. Drengen har talent. Jeg skulle én gang forklare ham at en rundgang tæller ottenededele på tammerne, så der er kun “råd” til tre trommer (lilletromme og to tammer, eller to tammer og en gulvtromme), hvis han vil ende på ridebækkenet, og få sit ét slag på stortrommen. Den fangede knægten med det samme….

Uungerne i februar...

Óliver 7 år!!! from Lars Linnet on Vimeo.

 

Nå, Röskva, hvilket kriterie vælger du så spil ud fra? “Jeg vil spille det der er lyserødt” ….så hvis spillet var “Nazibødlens kokainjagt i Jerusalem”, så var det bare fint? Ja, ja – sålænge spillet er lyserødt. Javel, ja…

Uungerne i februar...

Sne er IKKE lyserødt, far.

 

Uungerne i februar...

Kom Anton hvis du tørklæde, hvis ikke så lad Verner…

Uungerne i februar...

Småkage!

Uungerne i februar...

Jeg bytter et får til fem malm, Óliver….

Uungerne i februar...

Yes! Is. Chokoladekage. Fredag!

Uungerne i februar...

Chokoladekage….

Uungerne i februar...

Du er nu da meget sød, krølle….

Uungerne i februar...

2. Februar fik Kåre Wangel sit første barn – og blev dermed den første i “slam vennekredsen” som har værdighed. Endelig en ligesindet 😉

Uungerne i februar...

Hvad skal vi dog byde naboerne på, når de komemr fredag? Pizza! Okay, så…

Uungerne i februar...

Duplo blev taget frem for første gang i mange måneder…

Uungerne i februar...

Og et enkelt billede fra en superhyggelig Holbækweekend.

Sølvpapegøjen

- 2 kommentarer til At kunne tilgive er ikke det samme som at glemme…eller solen skinner også på den anden side af åen.

2 Replies to “At kunne tilgive er ikke det samme som at glemme…eller solen skinner også på den anden side af åen.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading