DM i Slam og Oliver 7 år

Sidder i køkkenet. Vandhanen drypper ikke. Den er frosset til. Så jeg har ingenopvaskemaskine. Det er ikke et problem. Endnu. I weekenden var der en familie som kom for at se på huset. De var en sammenbragt familie – med fire børn hver fjerde weekend. De skulle finde noget mere økonomi, hvis de skulle etablere det de havde brug for. Vi hører fra ejendomsmægleren i løbet af ugen. Jeg prøvede at sætte et strygejern ind i køkkenskabet, for at se om det kunne tø noget op. Det kunne det ikke. I Holbæk var der også koldt. Og stille. På nær fra kl. 14:00 til 17:00 hvor vi afholdte en fælles poesi/rock koncert ude i huset på Næsset. Det gik rigtig fint. I timerne før og efter koncerten, sad jeg meget ved den bærbare. Der var vel ikke meget samtale mellem far og jeg – blot stille samvær. Det er også en kvalitet – at man kan være sammen, uden at skulle noget, udover netop dette. At være sammen. Tiden brugte jeg til at forberede mit Pecha Kucha til d. 9 februar. Og til at få søsat lyrikspor.dk. Og til at få skoleslam.dk til at se nogenlunde ud.

Sølvpapegøjen

Tiden op til DM havde været forbandet travl. Fyldt, forstrukket, hektisk. Jeg følte jeg halsede bagefter. Men pludselig var det den aften. Hele tolv timer i selskab med nogen af de dejligste mennesker jeg kender. Og vi var sammen om det vi elsker – ordene, øllene og poesien. Det var skønt. Og scenemesteren på Den Fynske Opera havde gjort sit arbejde så fint – og med så lidt. Salen var fyldt, og min busfuld af elever fra efterskolen fik mig til at rødme. Jeg var otte sekunder fra at blive danmarksmester. Men hold kæft hvor var det nogen fede otte sekunder. Her er Jakob Hallgren. Han er danmarksmester.

DM i Poetry Slam 2012

Her er Maj fra Aarhus. Hun var vært. Aarhus er en dejlig by.

DM i Poetry Slam 2012DM i Poetry Slam 2012DM i Poetry Slam 2012

Har er Mathias. Han var vært. Han er ikke danmarksmester.

DM i Poetry Slam 2012DM i Poetry Slam 2012

Óliver er blevet stor. Han er blevet syv år. Óliver tænker over livet, over relatoner og finder på snesevis af historier og sange. Óliver er god til at tromme. Han sød og betænksom. Òliver bliver nemt bange. Han kan nogengange få mareridt. Óliver elsker makrel. Og at snitte i træ. Óliver er nysgerrig. Óliver tilgiver folk. Óliver er bare dejlig – fordi han er så meget Óliver.

Oliver 7 årOliver 7 årOliver 7 år

Far, Óliver og mor anno 2012.

Oliver 7 årOliver 7 år

Mor klarede at få en flot fødselsdag stablet på benene. Igen. Tak for det.

Oliver 7 årOliver 7 år

Ur. Stor dreng.

Oliver 7 årOliver 7 år

- 2 kommentarer til DM i Slam og Oliver 7 år

2 Replies to “DM i Slam og Oliver 7 år”

  1. Hej Kim. Det var så herligt, at være med til både Óli-føsda og DM i slam, og at du kom herover og leverede til Sølvpapegøjens koncert! Fedt osse at være sammen over hver sit, uden at løse verdens problemer hele tiden – de løser sig jo selv 🙂 Hils de tre!!!

  2. I lige måde far – det har været nogle hyggelig kryds vi har haft på det seneste. Og nu ses vi jo snart i Sverige – og hvis ikke der er sne, så finder vi sku bare på noget andet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading