Ferieplaner 2007

Her følger lidt info om vores ferieplaner, så I kan vide hvornår vi er på øen, når I nu skal besøge os 🙂

I påsken kommer Ulla, Tommy og Kristoffer og besøger os. Fra den 31. marts til den 7.april. Det har vi ventet længe på, da de har villet besøge mig, på Island vel at mærke, siden jeg var udvekslingsstudent og boede hos dem i 93-94. Derfor gælder det om at gøre det nu, hvor jeg endelig bor på øen 🙂 Det glæder vi os til.

Vi har bestilt biletter til Danmark fra den 18.juni til den 18.juli. Nærmere plan følger, men gode ideer og invitationer og folks planer, må gerne følge med her i kommentar feltet – vi vil jo gerne se jer. Og ja, det må også godt komme senere, det er jo trods alt kun januar 🙂

En af planerne, er at vi overvejer at tage på familie ø-lejr på Samsø med ungerne i en uge. Hvis I har lyst til at tage med, sammen med jeres barn – og have en uge hvor man bliver tvunget til at slappe af og giver de små tonsvis af legekammerater hele dagen, så tjek www.oelejr.dk u. Se evt. på Samsø ø-lejrs egen side, http://www.samsoe-oelejr.dk/.

Ane, Andreas og Alma har så tænkt sig at besøge os fra den 20.juli til den 27. juli. Vi ser på vind og vejr og finder på noget til den tid 🙂

Og så er der jo tanker om Den Store Jeep Tur rundt om Island i august, en rejse der vil tage ca. 12 dage. Kim ser på priser og logistik, hvis der er flere end os selv der vil med rundt i Narnia 🙂

Hurra, dejlige tanker her i mørke og kolde januar.

kh. Erla

- 6 kommentarer til Ferieplaner 2007

6 Replies to “Ferieplaner 2007”

 1. húrra, hlakka til að sjá ykkur og fá ykkkur í heimsókn. Þið eruð alltaf velkomin hingað, engin sérstök plön hjá okkur, bara bleiuskipti og grill ;)Verst að það er enginn garður lengur…

 2. Hej
  Det lyder spændende med ø-lejer. Hvornår havde I tænkt jer det skulle være?
  I er også velkomne hos os.
  Hilsen Ulla

 3. Det lyder skønt,at I har Planlagt tur til Dk til sommer.I er selvfølgelig meget velkomne iEbeltoft,men det ved I jo!Jeg vil lade det være op til jer hvorår det passer i jeres planer,hvis I altså ikke har så mange planer at der ikke bliver tid til Ebeltoft,men det håber jeg.Og Erla så må jeg hellere få indfriet mit løfte om en middag på “Mellem Jyder”Hilsen bedstemor Hella.

 4. Jo, vi regner med ø-lejr uge 27. Hvis vi da ikke tager uge 26 for at spare lidt penge. Og Ebeltoft er et sted vi regner med at besøge, bare rolig mor.

  Knus, familien nordpå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *