RVK – Nu også min by…

fredag aften opstod der spontan bytur. Med tre timers snak med Thorbjørn og Thomas fra DK og Ingunn, Thorbjørns kæreste. En mindeværdig aften med god musik, bedre whisky og bedste samtaler. Af den slags som jeg virkelig savner, da mit islandske endnu ikke forslår til andet end børnekontrol og hverdagens minutter mest byder på snak om unger, job eller fremtid. Det kan være jeg snart må slå kæben i sædet, og bgynde at fokusere lidt på at blive målrettet bedre til det her sprog. Forresten så kalder de en komet for en “hala-stjarna”. Det er da kært. Gu, gu, ga, ga.
Derefter tog vi på Sirkus og der løb jeg ind i fem andre jeg kendte, hvilket gjorde at jeg pludselig følte mig helt ‘hjemme’ i Reykjavík. Det lader til at jeg endelig er kommet ind under huden på den arktiske hovedstad. I morgen skal vi ud og kælke – Máni har lånt en overdrevet tjekket Stiga-kælk af Raggi, så den skal prøvekøres. Og så måske på biblioteket, og derefter sortere de 400 billeder fra sidste år som vi bestilte gennem Picasa. Vores kamera sidder, surprise, fast i Tolden, da tåberne sikkert tror det er noget vi har købt. Vi må lige have forklaret dem om at vi ikke agter at betale afgift for en reparation.

Big Birds

Numa, Numa – Kim

- 2 kommentarer til RVK – Nu også min by…

2 Replies to “RVK – Nu også min by…”

  1. Hej Kim

    Den video er for fed! Nu har jeg set den 6 gange. Som teletubbies siger: Igen!

    Kærlig hilsen Liva kusine

  2. Glad for at du kan lide den Liva. Det er der en masse andre mennesker der også kan. Og faktisk så, inde på den side hvor jeg har fundet denne her video, er de allesammen også vilde med at se den video hvor din bedstefar falder på en hoppe-pude. Den er blevet set 400 gange nu! Det er rigtig meget. Ligeså mange gange som solen når at stå op fra én juleaften til den næste.

    Hyg dig, og indtil den næste sjove video, kan de se lidt på din hidsige fætter Óliver…

    Hilsen onkel Kim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *