Fabriksugen, Monsterbiler og Fede fodboldsko

Det kunne lyde som en ny samling af Jan Sonnergård, men er i stedet slet og ret titlen på det nyeste lille fotogalleri.

Fabriksuge refererer til det lille og geniale indslag som Stege Skole gennemfører en gang om året – ungerne i indskolingen arbejde i 2 uger værstedsorienteret, med henblik på at producere produkter som kan sælges for menneskepenge til en senere fest. Overskuddet går til de familier der ellers ikke har råd til at sende deres unger på lejrskole. I fabriksugerne må de voksne så frit vælge hvilket værksted de vil tilbyde ungerne. Jeg skabte Breakdance Recordings hvor 3 hold elever fr bh.-klasse til 1. klasse i løbet af to uger skrev tekster til 11 forskellige sange, indspillede dem og lavede covers på computer, og forvandlede dette til ialt 100 cd’ere. Det var superfede tider. Jeg fik løn for at lave det jeg elsker – selvbestaltet kreativt kaos med musik og IT – og tonsvis af meeeget glade og stolte unger 🙂


Monsterbiler – Ja, så er det hermed slået fast. Vi bor i provinsen. På lørdag er der monster-truck show ovre ved sukkefabrikken. Vi var over og se på dyrene…navne som Big Boss, Bad Boy og hjul højere end Máni.


Fede fodboldsko. Bedstefar på Island, Afi Ingvar har også spottet Mánis soleklare talent på de grønne arealer og har derfor sendt tilskud til nye fodboldsko. Han har har fået de fedeste puma-sko i byen – og en brandnew Select Fodbold. Ah Yeah!


- 2 kommentarer til Fabriksugen, Monsterbiler og Fede fodboldsko

2 Replies to “Fabriksugen, Monsterbiler og Fede fodboldsko”

  1. …og nåja, billederne er alle taget med min nye k750i – med 2. mp kamera. ja, ja da. Boyz with toyz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *