Sommerhustur til Laaaangeland

Så lykkedes det at komme med The Madsens i sommerhus. Vi lånte deres forældres hus på Langeland, og mens damerne tog ungerne i bilerne, så lånte jeg Stefans landevejscykel og tilhørende spandexkostume og sammen cyklede vi de 30 km. til Langeland. Jeg bliver nok aldrig landevejsrytter – jeg synes broer og bakker er meget sjovt, men den lige landevej i modvind, som kræver stamina og ikke giver afveksling, det er ikke min kop the. Så hellere mountainbike-leg i skoven. Solen skinnede og vi fik strakt både ben og tanker, ungerne storhyggede, Óliver og Asger sov i telt og alt i alt var turen en god forårsbebuder 🙂

2017-04-06_03-34-18Tur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til LangelandTur til Langeland2017-04-12_12-37-532017-04-12_12-37-34

- Ingen kommentarer til Sommerhustur til Laaaangeland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *