Tur til Berlin

Erla havde jo fået et godt tilbud fra mor, så hun tog Röskva med til Rom – og imens tog mig og Máni så med Óliver og garden på koncertturné til Berlin. Det mindede meget om de ture drengene har været på med efterskolen, så det var nemt at finde rundt i. Der var masser af bushygge og fællessang, koncerter med garden, råhygge på hotellet og god mad. En af aftenerne spurgte jeg om drengene ville med ud at bowle, og det synes samtlige teenagere så var en god idé, så jeg endte med at tage en mor og otte teenagere ud i Berlins natteliv, for at finde et bowlingcenter. Der var gang i gaden. Derudover fik jeg også endelig set monumentet for de myrdede jøder, Treptow park, DDR Museet og Mauermuseet, altsammen ting jeg ikke har set før, trods en del ture til Berlin.

Det er en lækker by – nem at komme rundt i og med nogenlunde humane storbypriser. Det ville være fedt hvis der var lidt flere små butikker istedet for alle de mange indkøbscentre, men måske har jeg været i den forkerte bydel. Lidt billeder til at fornøje jer med…

 

Tur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder MostTur i Berlin med Peder Most

- Ingen kommentarer til Tur til Berlin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading