In game / off game

150 beskrevne roller. 1700 piller i omløb. Ludere, stoffer, sprut, våben. 7 klaner. Livefeed fra Youtube. Stikkere, religiøse sekter og meget, meget mere. I år var drengene og jeg for første gang – og ikke sidste – en del af det årlige rollespil på OE. Det var formidabelt. I 12 timer stod den på liveroleplay, i rollen som psykotiske og bundkorrupte læger, der om aftenen forvandlede sig til zombier og monstre. Det var virkelig fedt. Drengene fik et kæmpe kisck ud af det – og jeg kan måske ægre mig over at vi ikke har leget med de andre år, men bedre sent end aldrig. Også fedt at vende lidt tilbage til de gode gamle dage med Zentropa Live, hvor vi lavede rollespil for ungdomspolitiske organisationer, hvor det ikke er hack’n’slash, men mere politisk intrigant. Fedt! Så vi er med igen om to år, når Thor holder det igen – og kunne måske endda fristes til at deltage i nogen af alle de live rollespilsscenarier der er rundt omkring, istedet for f.eks. Lan-party. Nu må vi se…

Rollespil på OERollespil på OERollespil på OERollespil på OERollespil på OE

- Ingen kommentarer til In game / off game

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading