Og i mellemtiden

En hel måned. Hold da op. Så lang pause har der vist aldrig været før i bloggeriet. Well, det er fordi der har været travlt med at få gjort plads til Erlas ting, få ungerne på plads i deres nye værelser og så har der været en del gang i den på job og i kulturen. Så derfor. Men nu ved I hvorfor, og så vil jeg satse på at skrive lidt oftere fremover. Her lidt efterårsbilleder fra det sydfynske – og jo, det er vores egne gulerødder. Röskva besluttede sig for at høste HELE gulerodsbeddet da jeg vendte ryggen til. Well, de smagte også godt, så det var vel bare rettidig omhu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Ingen kommentarer til Og i mellemtiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading