bøh

Jeg ved ikke hvilket geni der havde planlagt at børnehaven skulle holde halloweenlysfest dagen EFTER halloween. Det betød ihvertfald at vi havde mere end almindeligt svært ved at finde et græskar. Så mens de andre forældre mødte op med hjemmedyrkede græskar på to meter, hjemmebagte speltboller og varm kaffe, så valgte vi at udhule honningmeloner og drikke brikjuice. Til gengæld lykkedes det så istedet at give Máni brandsår med teaterblod og latex og iføre ham bedstefar-kostume, så alt i alt, så kom vi igennem årets halloween på tilfredsstillende vis 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 1 kommentar til bøh

One Reply to “bøh”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *