Röskva. For faen, skat. 5 år! Hvor tiden dog flyver…

Mit datter, og min mindste, er nu fem år. Hun er sød. Sød når hun suger kinderne ind for at se vigtig ud. Sød når hun finder på nye kærlighedssange. Streng når hun tæver sin storebrødre. Kær når hun savner sin Cathy. Fantastisk når hun giver en plys-krammer. Dagen var fyldt med gode mennesker. Både Ingibjörg og Ingvar var her fra Island, og Lars, Frank, Louise, Albert, Ane, Andreas, Vigga, Storm, Alma, Lone, Peter, Emma, Anton, Karoline, Signe, Bertram og Asger. Der var hvad der skulle være af stort og småt, og selv om en prinsesse aldrig kan få nok gaver, så var hun ovenud lykkelig. Og hendes forældre? De var også glade, taknemmelige – og trætte…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 1 kommentar til Röskva. For faen, skat. 5 år! Hvor tiden dog flyver…

One Reply to “Röskva. For faen, skat. 5 år! Hvor tiden dog flyver…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading